Transport mobila

De ce servicii de transport mobila ?

mobila-transport

Oferind servicii de realizare mobila, ne-am gandit sa extindem si sa oferim clientilor nostri posibilitatea transportului mobilierului. Am constituiot o echipa de profesionisti care stiu sa manipuleze mobilierul, astfel incat el sa ajunga la locuinta dumneavoastra in perfecta stare. Ne place sa oferim servicii rapide, prompte si sigure.

Deasemenea, cu masinile din dotare putem realiza mutari, relocari in orice conditii si orice zone in Bucuresti si in imprejurimi.

Fiecare comanda primita pentru transport mobila, este o posibilitate de parteneriat si ne vom stradui sa livram in timp scurt, in conditii bune si sigure, iar atunci cand veti reveni, sau ne veti recomanda  sa fim siguri ca pentru dumneavoastra am facut totul posibil pentru a va multumi asteptarile.

 

De ce sa colaborati cu firma noastra ?

Exista o multitudine de motive pentru ca cineva sa caute un transport mobila, la preturi mici si profesionist. Ne-am obisnuit cu incarcarea si depozitarea lucrurilor diverse. Dar dorim sa oferim si servicii de transport mobila pentru cei care cumpara in mediul online. Am redus preturile pentru ca toata lumea sa fie multumita. Ne facem treaba in conditii foarte sigure pentru ca mobila achizitionata sa fie transportata catre locuinta dumneavoastra.

 

 Preturi transport mobila

Inainte de a discuta despre serviciile noastre de transport mobila, vom verifica starea acesteia. Ridicarea mobilei va fi facuta cu un inventar in prealabil. Vom efectua poze atata inaintea incarcarii cat si la destinatie.

Preturile practicate vor fi comunicate telefonic sau prin email. Pentru orice serviciu solicitat va vom oferi pretul corect pentru ca dumneavoastra sa fiti multumit de lucrarea efectuata.