Montaj mobila

Montarea blatului de bucatararie solutii si tehnici de montaj mobilier

Bucataria fiecarei locuinte trebuie sa fie echipata complet dar si sa nu aglomeram spatial util. Bucatariile in general au spatiu destul de mic in comparatie cu spatiile de locuit ale celorlalte camere. Proiectarea mobilierului de bucatarie necesita timp cat si professionalism din partea echipei care va realizeaza proiectul. Mobila de bucatarie este prevazuta cu un blat de lucru in care se pot incastra atat chiuveta cat si plita. Pentru un montaj mobila de calitate apelati la un profesionist.

Montarea plitei si a chiuvetei  in blatul de bucatarie

Echipa noastra este specializata in montaj mobilier indifferent de complexitatea acestuia. Solutiile noastre cat si echipamentele din dotare ne ajuta sa fim cei mai buni sis a oferim lucrari de calitate. Procesul de montare a blatului de bucatarie incepe odata cu decuparea lui pentru pozitionarea plitei. Astfel ca trasam cele doua linii de ghidare pe blat. O linie in exterior reprezinta dimensiunea plitei, si una in interior ce reprezinta bucata ce se va decupa. Distanta intre ele trebuie sa fie de 5 cm. Intr-un capat al chenarului ce trebuie decupat dam o gauza cu un spiral pentru a introduce panza fierastraului pendular. Pentru decupare urmam traseul chenarului pentru decupare.

Dup ace am taiat blatul verificam pozitionarea plitei, apoi continuam cu decuparea zonei pentru chiuveta.

Montarea chiuvetei si a plitei pe blatul de bucatarie

Pentru montarea chiuvetei pe blatul de bucatarie intai aplicam un cordon de mastic pe contur pentru o buna etanseitate la imbinarea cu blatul. Asezam apoi chiuveta pe pozitie si strangem clemele de fixare.  Pentru montarea plitei procedam la fel utilizand cordonul de mastic care il prindem de marginile plitei si apoi strangem suruburile de prindere. Racordarea plitei la sistemul de gaz se face utilizand un furtun metallic.

Dup ace au fost montate si componentele chiuvetei, am reusit sa prindem mobilierul de bucatareie in perete. Montarea mobilei  de bucatarie necesita timp si rabdare, dar in final totul arata exemplar.