Montaj mobila

montaj-mobila-bucurestiAti cumparat o mobila noua si nu va descurcati sa o ansamblati ? Suntem o echipa de profesionisti in montaj mobila de bucatarie, dormitor, living. Profesionalismul, seriozitatea si calitatea lucrarilor de montaj mobila sunt atuurile noastre.

Schimbarea mobilierului din casa implica mult efort din partea dumneavoastra, mai ales atunci cand dezansamblati mobila si incepeti procesul de montaj mobila. Recomandarea specialistilor este ca trebuie sa va orientati catre un serviciu specializat montaj mobila, pentru a evita orice fel de problem si accidente care pot apare in decursul operatiunilor.

Prin serviciile noastre de montaj  mobila Bucuresti, va oferim personal calificat, siguranta si profesionalism in motarea mobilei  dumneavoastra, precum si mutarea ei dintr-o camera in cealalata daca este cazul.

O cotatie de pret pentru servicii montaj mobila Bucuresti, va putem oferi atat telefonic cat si utilizand formularul nostru de contact. Suntem aici pentru dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie.

 

Facem deplasari oriunde in Bucuresti si Ilfov.
Dispunem de o gama variata de scule si echipamente profesioniste
de montare a mobilei.

 

Montam si ansamblam o gama variata de mobilier.

Fie ca este vorba despre mobila de bucatarie, dormitor, canapele, dulapuri echipa noastra de profesionisti montaj mobila va poate ajuta. Montajul si ansamblarea corpurilor de mobilier se realizeaza cu mare atentie de catre profesionsitii nostri.

Etapele de lucru pentru montare mobila la domiciliul clientului

  • Echipa noastra se va documenta si va lucra conform schitei de montaj oferita de furnizorul mobilei dumneavoastra.
  • Gestionarea corecta a accesoriilor si echipamentelor de lucru pentru rapiditate si precizie
  • Fixarea elementelor de imbinare si imbinarea corpurilor conform schitei de montaj
  • Montarea accesoriilor (balamale, manere)
  • Pozitionarea si ancorarea in perete a corpurilor de mobilier pentru evitarea oricaror accidentre nedorite

 

Oferim servicii profesionale de montaj mobila la domiciliul clientului la preturi avantajoase. Daca v-am convins nu ezitati sa ne contactati.