Montaj mobila

montaj-mobila-bucurestiAti cumparat o mobila noua si nu va descurcati sa o ansamblati ? Suntem o echipa de profesionisti in montaj mobila de bucatarie, dormitor, living. Profesionalismul, seriozitatea si calitatea lucrarilor de montaj mobila sunt atuurile noastre.

Schimbarea mobilierului din casa implica mult efort din partea dumneavoastra, mai ales atunci cand dezansamblati mobila si incepeti procesul de montaj mobila. Recomandarea specialistilor este ca trebuie sa va orientati catre un serviciu specializat montaj mobila, pentru a evita orice fel de problem si accidente care pot apare in decursul operatiunilor.

Prin serviciile noastre de montaj  mobila Bucuresti, va oferim personal calificat, siguranta si profesionalism in motarea mobilei  dumneavoastra, precum si mutarea ei dintr-o camera in cealalata daca este cazul.

O cotatie de pret pentru servicii montaj mobila Bucuresti, va putem oferi atat telefonic cat si utilizand formularul nostru de contact. Suntem aici pentru dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie.

 

Facem deplasari oriunde in Bucuresti si Ilfov.
Dispunem de o gama variata de scule si echipamente profesioniste
de montare a mobilei.

 

Garantia mobilierului

are 2 componente

(1) garantia propriu-zisa de 24 luni de la data montajului pentru mobilierul propriu-zis, in conditiile utilizarii corecte a acestuia;

(2) garantia ca in urmatorii ani puteti comanda completari, extensii in aceleasi coduri de culoare si cu aceleasi componente si accesorii. In perioada de garantie (24 luni de la montaj) si postgarantie, interventiile noastre se fac la un simplu apel telefonic, in maximum 48 de ore de la acesta.