Articole si noutati Design interior

Design interior: cum alegi culoarea mobilei pentru casa sau birou

V-ati decis sa va redecorati casa sau biroul? Stiti ca doriti mobilier modern, cunoasteti in detaliu corpurile de mobilier si simtiti atmosfera pe care vreti sa o creati. Dar cum alegeti culorile pentru mobilierul dumneavoastra sa fie in ton cu spatiul locativ !

Nu doriti ca spatiul dumneavoastra sa aiba o culori tari dar nici sa fie neutru din punct de vedere vizual. Aveti nevoie de uniformitate si de lucruri care sa se potriveasca. Efectuarea unui echilibru si alegerea culorilor potrivite pentru mobilierul modern pot fi dificile, dar echipa noastra va poate ajuta in a gasi obtiuni pentru amenajarea spatiului dumneavoastra.

Va putem oferi o varietate de optiuni, alegerea unui mobilier modern, alegerea culorilor cat si a celorlalte elemente care conduc la amenajarea spatiului dumneavoastra.

Sfaturi pentru alegerea culorilor mobilierului modern

Adaugati ceva negru

Adaugarea unui element de culoare neagra in fiecare camera este o modalitate buna de a face un contract cu celelalte culori. Creeaza acel aspect de impact care poate aduce stralucire celorlalte culori. Mesele negre pot reprezenta o modalitate buna dea realiza acest lucru. Avand scaune colorate, draperii colorate, accesorii colorate, o masa de cafea de culoare neagra, sau birouri negre se pot distinge foarte cu usurinta.

Neutru

Cand aveti indoieli, puteti merge pe culori neutre pentru amenajarea apartamentului sau a biroului dumneavoastra. Avand un tablou pe perete, sau o piesa de mobilier pe post de element decorativ va permite sa utilizati culori neutre pentru celelalte elemente de mobilier. Gri, bej, alb – alegerea pieselor de mobilier in oricare din aceste tonuri poate crea un mediu calmant si relaxant.

Consistenta este solutia

In timp ce fiecare camera dintr-un birou sau apartamentul dumneavoastra poate avea o tema diferita, este important sa se mentina o paleta de culori similara pe tot spatiu locuibil. Nu puneti pastelurile intr-o singura camera, si culorile primare in urmatorul.  A avea o paleta de culori coerenta este important in special pentru vizitatori si oaspeti in spatiul dumneavoastra.

Canapelele

Canapelele sunt utilizate in mod obisnuit ca si element decorativ fie ca este vorba despre apartament sau birou. O paleta de culori neutra, pereti albi, pardoseli usoare cu o canapea rosie aprinsa, sau scaune verzi reprezinta o modalitate excelenta de a crea un stil unic.

Apelati la profesionistii nostri

Daca sunteti coplesit de optiuni si nu reusiti sa gasiti culorile potrivite pentru mobilierul dumneavoastra contactati un profesionist. Mobila moderna va poate ajuta oferindu-va idei si optiuni pentru decorarea casei sau a biroului.